Geri

Sandıkçı'dan mitinge davet

Canik’te vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, 4 Mayıs’ta gerçekleşecek büyük buluşmaya davet etti. Başkan Sandıkçı: “Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız” dedi.

12:27:44 | 2023-04-30


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede vatandaşlarla bir araya gelmeye, onların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Her fırsatta ilçedeki vatandaşları mahallelerinde, evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, mesai saatlerinin büyük bir çoğunluğunda ise vatandaşları makamında ağırlayıp, talep ve önerilerini dinliyor. İlçede gerçekleştirdiği program kapsamında vatandaşları ziyaret eden, onlarla yakından ilgilenip, taleplerini yerinde dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki vatandaşları 4 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitinge davet etti. Canik halkının büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluşmayı beklediğini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız” dedi.

CANİK, TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIR
Canik’teki vatandaşların güven ve istikrardan yana olacağını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin önemine işaret ederek, “Hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerin hayati önem taşıdığının bilincinde. İlçemizde misafir olduğumuz her hanede, sohbet ettiğimiz her vatandaşımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccüh var. Allah’ın izniyle Canik, Türkiye Yüzyılı’na hazır. Hemşehrilerimiz seçimlerde güven ve istikrardan yana olacak ve geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte ele ele gönül gönüle çalışmaya devam edecek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır eserleri ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz. Canik’te Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ
Vatandaşları büyük buluşmaya davet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Samsun’umuza teşrif ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan dolayı şeref ve tarifsiz bir mutluluk duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız. Tüm hemşehrilerimi Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılamaya davete ediyorum” şeklinde ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan buluşma programı 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaret programında AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, AK Parti Canik Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçıcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğanmitingsamsunsamsun haberleriseçim14 mayıs