Geri

Sandıkçı: Hizmetle dolu 5 yıla daha imza atacağız

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

13:25:08 | 2024-02-06


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 5 yıl daha Canik’e hizmet edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. 2019-2024 yılları arasında kazandırdıkları yatırımlar ve projelerle ilçeyi yeni kimliğine kavuşturduklarını belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı “ Canik’imizi daha ileriye taşıyacak, her alanda ilçemizde değer katan eserleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Canik’te Gerçek Belediyecilik Devam Ediyor
Her alanda gelişimi hedefleyen örnek belediyecilik modelini sürdüreceklerini belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızla diyalog halinde çalışmalarımızı sürdürdük. Canik’imizin gelişiminde önemli rol oynayan eser ve hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Canik için ortaya koyduğumuz ve örnek gösterilen belediyecilik modelimizle hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız. Ömürlük eserleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri