Geri

Sınav ücretleri Canik’ten

Canik Belediyesi, öğrencilere ve ailelere eğitim desteği kapsamında 2024 YKS ücretlerini karşılıyor. Destekten yararlanmak için son başvuru tarihi 26 Şubat.

10:06:23 | 2024-02-05


Haberi Sesli Dinle

Vatandaşlar tarafından ‘eğitim dostu belediye’ unvanıyla adlandırılan Canik Belediyesi’nden öğrenciler için yeni bir müjde geldi. Canik Belediyesi 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrencilerin sınav ücretlerini karşılayacak. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik desteklere hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek, “Öğrencilerimiz için seferberiz” şeklinde konuştu.

Gelenek Devam Ediyor
İlçede sınav ücret desteği sağlamaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Eğitime yönelik desteklerimize ve çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Gençlerimizin sınav sürecinde sadece derslerine odaklanması ve verimli bir sınav süreci geçirmeleri bizlerin her zaman önceliğidir. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 2024 YKS’ye girecek olan tüm öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılayacağız. Tüm imkânlarımızla öğrencilerimizin yanındayız. Şimdiden tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Gün 26 Şubat
Canik Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, öğrencilerin 26 Şubat 2024 tarihine kadar Canik Belediyesi Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü üzerinden YKS ücret desteğine başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Ayrıca, öğrencilerin 444 55 90 numaralı Canik Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden sınav desteğine ilişkin detaylı bilgi alabileceği bildirildi.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleriykssınavöğrencieğitim