Geri

Soner Aydoğdu: Beşiktaş'ı yenebilecek güçteyiz

Yılport Samsunspor'un orta saha oyuncusu soner Aydoğdu, "Hedefimiz 3 puan. Her maça bu parola için çıkıyoruz. Ligde herkes birbirini yenebiliyor. Biz de Beşiktaş'ı yenebilecek güçteyiz, kimse yenilmez değil" dedi.

08:18:31 | 2023-11-23


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor oyuncusu Soner Aydoğdu, Beşiktaş A.Ş. maçı öncesi açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Samsunspor'un önemli ayaklarından Soner Aydoğdu, "Şehrimiz ve camiamız adına Pazar günü önemli bir maç bizi bekliyor. Türkiye'nin gözü burada olacaktır. O yüzden böyle maçlardan mutlu ayrılmak her zaman güzeldir. İçeri de oynadığımız için taraftarımızla birlikte coşkulu oynuyoruz, bu bizi ekstra motive ediyor. İstanbul takımlarına karşı oynarken ister istemez ekstra motive oluyorsunuz. Bu da o maçlardan bir tanesi. Biz Samsunspor olarak sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Çalışmalarımız çok tempolu geçiyor. Milli takım araları genelde böyle olur. Biz de iyi çalışıyor, iyi değerlendiriyoruz" dedi.

HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN
Morallerinin yerinde olduğunu, sadece son maçta hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Soner, "Daha farklı galibiyetle galip dönebilirdik. Net goller kaçırdık, onları atsak skor çok daha farklı olabilirdi. Bunun üzgünlüğü var ama o maç artık geride kaldı. Şimdi önümüzde çok güzel bir maç var. Bu milli aranın çok iyi bir şekilde değerlendirildiğini düşünüyorum. Hedefimiz 3 puan. Her maça bu parola için çıkıyoruz. Ligde herkes birbirini yenebiliyor.
Biz de Beşiktaş'ı yenebilecek güçteyiz, kimse yenilmez değil. Evimizde taraftarımızın desteği ile güzel sonuç alacağımıza yürekten inanıyorum. Ceza sahası içerisinde çok pozisyonlara giriyoruz ama zaman zaman değerlendiremiyoruz. Hiç pozisyona girmemektense girmeyi tabi ki tercih ediyoruz. Elbette deneye deneye idmanlarda ekstra yapa yapa gol yollarındaki eksiklikler giderilecektir. Takımımızdaki herkes çok kaliteli, gol kaçıran da kaliteli, atamayan da, atan da kaliteli. Bir olmaz, ikincisinde kesin olur. Bu bizim için güzel bir şey aslında sürekli ceza sahası içinde olmamız. Biliyorum ki yine taraftarımız stadı dolduracaktır. Yine bizlerle beraber olacaklar. Biz de onları mutlu etmek için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.


samsunsporsoner aydoğdufutbolsüper lig