Geri

Tamer Kutlu, Özel MediBafra'da

Samsun'un tanınan ve önemli hekimlerinden Op. Dr. Tamer Kutlu, Özel MediBafra Hastanesi'nde Genel Müdür olarak göreve başladı. Yaklaşık bir ay önce yeni görevine başlayan Kutlu'dan Bafra halkı oldukça memnun.

10:23:12 | 2022-09-08


Haberi Sesli Dinle

Göğüs cerrahı olarak Samsun ve Ordu başta olmak üzere çeşitli illerde başarıyla görev yapan ve sağlık sektöründe 10 yıllık Başhekim tecrübesi bulunan Op. Dr. Tamer Kutlu, Özel Medibafra Hastanesi’nde Genel Müdür olarak göreve başladı. Sağlık alanında bir çok başarılı hizmete imza atan ve Bafra'nın sevilen isimlerinden olan Tamer Kutlu'nun yeni görevinden Bafra halkı ve hastalar da oldukça memnun.

AMAÇ, KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ
Amaçlarının her zaman kaliteli sağlık hizmet olduğunu belirten Özel MediBafra Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Tamer Kutlu, "Bundan böyle hizmetlerimiz Özel Medibafra Hastanesi’nde de kesintisiz devam edecek. Yeni görevimize başlayalı bir ay oldu. Mesai arkadaşlarım ile birlikte, amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden hastalarımıza sağlıklı bir hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmaktır" dedi.

Op. Dr. Tamer KUTLU Kimdir?
1967 Bafra doğumlu. 1992 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi bölümünde tamamladı. Göğüs Cerrahı olarak çeşitli illerde görev yapan Op. Dr. Tamer Kutlu, son 10 yıldır Samsun ve Ordu’da Başhekim olarak görevlerinde bulundu. 1 Ağustos’tan itibaren Özel Medibafra Hastanesi’nde Genel Müdür Olarak görevine başladı. Op. Dr. Tamer Kutlu Evli ve 2 Çocuk babasıdır.


tamer kutlubafrasamsunmedibafrahastane