Geri

Tanem Bebek 1950 km yol yaptı

Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği üyeleri, deplasmanda oynanacak Gaziantepspor FK maçı için Antep'e gitti. Şanlıurfa'yı da gezen taraftarlarla birlikte Uğur-Nazlı Demirsoy çiftinin bebekleri Tanem de 1950 kilometre yol gitti.

10:59:34 | 2024-02-18


Haberi Sesli Dinle

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla birlikte iyi bir sıraya yükselen Yılport Samsunspor, bu hafta Gaziantep deplasmanına gitti. Kırmızı-beyazlı ekibi, taraftarlarla birlikte Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği üyeleri de yalnız bırakmadı. Samsun'dan yola çıkan ve önce Peygamberler şehri Şanlıurfa'ya giden ve bu ili gezen kırmızı-beyazlı aileler, daha sonra maçın oynanacağı Gaziantep'e gitti.

TANEM BEBEK İLGİ GÖRDÜ
Toplam 60 kişiden oluşan deplasman yolcularının arasında en ilgi çeken taraftar ise, henüz 6 aylık olan Tanem Bebek oldu. Uğur-Nazlı Demirsoy çiftçinin çocukları Tanem Bebek, Dernek Başkanı Cüneyt Şenkal'in başkanlığını yaptığı Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği üyeleri ile birlikte toplam 1950 kilometre yol yaptı. Yol boyunca dernek üyelerinin ilgisiyle karşılaşan Tanem Bebek, Samsunspor formasıyla takımına Antep deplasmanında destek verdi.

TAKIKIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ
Eşi Zeliha Çakır ile birlikte Samsunspor Taraftarları Derneği üyesi olan Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'ın da yer aldığı deplasman kafilesi, Gaziantepspor-Samsunspor maçının ardından Samsun'a dönecek. Dernek Başkanı Cüney Şenkal, "Dernek olarak zaman zaman ailelerimizle birlikte takımımızı deplasmanlarda yalnız bırakmıyoruz. Hem ailelerimizle farklı şehirleri görüyoruz hem de sevdamızın, armamızın yanında yer alıyoruz" dedi.


samsunsporsamsunspor taraftarları aileler derneğicüneyt şenkalyusuf ziya çakırtanem bebekgaziantepşanlıurfa