Geri

Tekkeköy'de çalışmalar hız kesmiyor

İlçe genelinde bir çok noktada farklı çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

14:38:58 | 2022-04-25


Haberi Sesli Dinle

İlçe genelinde bir çok noktada farklı çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekkeköy'ün bir çok noktasında hummalı bir çalışma var bugünlerde. Tekkeköy Belediyesi, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve ilçeye estetiklik kazandırmak amacıyla bir çok noktada çalışma yürütüyor. Başkan Hasan Togar'ın yakından takip ettiği çalışmalarla ilçenin adeta çehresi değişiyor.

İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEDE KARARLIYIZ
Çalışmaları yerinde inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirmede kararlı olduklarını söyledi. Başkan Togar,
“Yerinde tespitlerimiz çerçevesinde uyguladığımız estetik dokunuşlarla ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda bulvar ve cadde yollarının daha estetik ve ulaşım güvenliği açısından daha emniyetli olabilmesi için başlatmış olduğumuz refüj ve kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan işleri kontrol ediyoruz" dedi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKKEKÖY İÇİN
Tekkeköy'ün, her geçen gün daha da yaşanabilir hale geldiğini belirten Başkan Togar, "Aydınlatması, kaldırımları, farklı süs bitkileri, yem yeşil ağaçları, kent mobilyaları, refüjleri, peyzajı ve çevre düzenlemeleri gibi farklı alanlardaki çalışmalarımızla ilçemizin merkezine yeni bir kimlik kazandırıyoruz. Tek amacımız daha yaşanabilir bir Tekkeköy" dedi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarçevre düzenlemesipeyzaj