Geri

Tekkeköy Proje AİHL'de Ramazan coşkusu

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Geleneksel İftar Buluşmalarının ikincisi okulun bahçesinde düzenlendi

14:30:12 | 2022-04-29


Haberi Sesli Dinle

İftar öncesinde, katılan misafirleree okul gezdirildi. Katılımcılara okçuluk, floor curling, masa tenisi etkinlikleri yaptırıldı. Okulun öğrencileri tarafından Kur'an'ı Kerim tilaveti okunurken, daha sonra okul öğretmenlerinden Hasan Söylemez ve Neysema Ney Atölyesinden Mücahit Işıklı tarafından Tasavvuf Müziği Dinletisi gerçekleştirildi.

GECE BOYU DEVAM ETTİ
Yaklaşık 550 kişinin katıldığı iftar programı samimi bir ortamda gerçekleştirilirken, yaptığı konuşmada iftara katılanlara teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Deberoğlu, "Aile birliğine ve velilerimize, gönül dostlarımıza okulumuzun her yönüyle özel okullarla yarışacak imkânlara kavuşmasında katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Vatan için, bayrak için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize rahmet anıyorum” diye konuştu.


Yapılan duanın ardından iftar programına geçildi. İftardan sonra ise semaver çayı ikramı yapıldı. Gece etkinliğinde pansiyonda kalan öğrenciler gece aydınlatması ile halısaha ve voleybol sahalarında maçlar yaparak eğlendiler.

DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA İLGİ VARDI
İftar programa Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Şube Müdürlerinden Murat Güven ve Doğan Bİçicioğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Kenan Keskin ile Ahmet Demirci, Samsun Memur-Sen ve Eğitim Birsen Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Başkan Yardımcısı Ömer Yasan, Tekkeköy Eğitime Destek Platformu Ve Okul Aile Birliği Başkanı Kenan Tüfek, Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu’nun yanı sıra Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Sert, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yönetim kurulları, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri, okul idarecileri, öğretmen ve personel ile aileleri katıldı.
Köksal ÖNER


Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesitekkeköyramazaniftarmasa tenisiokçuluk