Geri

Tekkeköy’ün çehresi değişiyor

Tekkeköy Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle bölgenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Başkan Hasan Togar, "Çalışmalarımızla yepyeni bir görünüme bürünüyor" dedi.

13:04:42 | 2022-04-20


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle bölgenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

İlçenin gelişmesi ve güzelleştirilmesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekkeköy Belediyesi, yeni projelerini de tek tek hayata geçiriyor. İlçede belediye tarafından yapılan peyzaj, kent mobilyası, yeşillendirme gibi çalışmalarla Tekkeköy'ün adeta çehresi değişiyor.

İLÇEYE YEPYENİ GÖRÜNÜM
Belediye tarafından çeşitli bölgelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve belediye projelerle ilgili bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy, aydınlatması, kaldırımları, farklı süs bitkileri, yeşillendirme ve ağaçlandırması, kent mobilyaları, refüjleri, peyzajı ve çevre düzenlemesi gibi farklı alanlardaki çalışmalarımızla yepyeni bir görünüme bürünüyor" dedi.

YENİ PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ
Bulvar ve cadde yollarının daha estetik, ayrıca ulaşım güvenliği açısından daha emniyetli olabilmesi için refüj çalışmalarına da start verdiklerini belirten Başkan hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi olarak yapılan yatırımlara ve yeni projelere devam edeceklerini belirterek, amaçlarının ilçe halkına daha iyi ve kaliteli hizmet getirmek olduğunu dile getirdi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarpeyzaykent mobilyasıağaçlandırmayeşillendirmeproje