Geri

Terme'de kaçırılmayacak Hamsi Festivali

Terme Belediyesi kaçırılmayacak bir festival düzenliyor. Belediye tarafından 28 Kasım Pazar günü Hamsi Festivali düzenlenecek.

15:00:15 | 2021-11-22


Haberi Sesli Dinle

Terme Belediyesi kaçırılmayacak bir festival düzenliyor. Belediye tarafından 28 Kasım Pazar günü Hamsi Festivali düzenlenecek.

Terme Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez Hamsi Festivali düzenlenecek. Katılımın oldukça yüksek olması beklenen ve oldukça renkli anlar yaşanacak festivalde vatandaşlara ücretsiz hamsi ikramında bulunulacak. Festivalde ayrıca ödüllü kabak tatlısı ve hamsili pilav yarışmaları gerçekleştirilecek. Festivale katılanlar ayrıca sanatçı Onay Şahin tarafından verilecek konserde coşacak.

BAŞKAN KILIÇ HERKESİ DAVET ETTİ
Pazar günü Yalı Mahallesi Kumsal Kafe alanında düzenlenecek festivale herkesi davet eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Hamsi Festivali ve Onay Şahin Konserine tüm halkımız davetlidir. Ücretsiz hamsi ikramlarının yapılacağı festivalimizde ayrıca; ödüllü kabak tatlısı ve Hamsili Pilav yarışmaları yapılacaktır. Yarışmalara katılmak isteyen hemşehrilerimiz, belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden katılım koşulları hakkında bilgi alabilir" dedi. Öte yandan festivale katılmak isteyen vatandaşlar için ilçe meydanından festival alanına gün boyunca ücretsiz servislerin olacağı da bildirildi.


hamsi festivalitermeterme belediyesiali kılıç