Geri

Topsakal'dan 'birlikte çalışma' vurgusu

14 Mayıs'ta düzenlenen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Samsun Milletvekili seçilen Prof. Dr. İlyas Topsakal, seçim döneminde yoğun bir şekilde çalışmalarına katkıda bulunan teşkilat üyelerine olan minnettarlığını ifade etmek ve istişare amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

14:09:09 | 2023-05-26


Haberi Sesli Dinle

Ihlamur Kafe'de düzenlenen programa MHP İl Başkanı Osman Kandıra, MHP MYK üyesi Hüseyin Edis, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkü Ocakları İl Başkanı, Türk Kamu Sen'e bağlı sendika şube başkanları, MHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sohbet havasında geçen program MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra'nın açılış konuşmasıyla başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin henüz sona ermediğini vurgulayan Osman Kandıra, teşkilat üyelerinin rehavete kapılmadan çalışmaları sürdürmesi gerektiğini söyledi.

Teşkilat üyelerinin özverili çalışmalarının milletvekili seçilmesinin arkasındaki en büyük güç olduğunu vurgulayan Prof. Dr. İlyas Topsakal, Samsun halkının kendisine gösterdiği destekten dolayı büyük bir minnettarlık duyduğunu ifade etti. Topsakal, "Bu kahvaltıda sizlerle bir araya gelmemizin temel nedeni, teşkilatımızın başarısını kutlamak ve aynı zamanda ileriye dönük planlar yapmaktır. Halkımızın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı politikalar üretmek ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için birlikte hareket edeceğiz. Sahada gösterdiğiniz özveri ve çalışmalarınız için teşekkür ederim. Partimizin çizgisinde, Bilge lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin gösterdiği hedefte Samsun ve Samsun halkına hizmet etme amacıyla çalışacağımızı da belirtmek isterim. Başarılarımızın devamı için birlikte daha çok çalışmalı, yeni projeler üretmeli ve halkımızın beklentilerine cevap vermeliyiz. İnanıyorum ki, birlikte güçlü olduğumuz sürece daha nice zaferlere imza atacağız. Bu kahvaltı vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyor, geleceğe umutla bakıyorum." dedi.


ilyas topsakalmhpmilletvekilimazbata