Geri

Vali Dağlı, Yakakent'te muhtarlarla buluştu

Samsun Valisi Doç. Zülkif Dağlı, Yakakent ilçesinde düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katılarak, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

09:47:57 | 2023-01-11


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valisi Doç. Zülkif Dağlı, Samsun İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ömer Ersever, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Ural, Yakakent Kaymakamı Abdüassamed Kılıç,Yakakent Belediye Başkan Vekili Naile Yetmişbir, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle birlikte Yakakent ilçesinde düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katılarak, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Üstlenmiş oldukları sorumluluğun bilinciyle hareket eden muhtarların, kamu yönetimi ve toplumsal hayatın en temel yapı taşlarından birisi olduğuna dikkat çeken Vali Dağlı, mahallesinde yaşayan her vatandaşın sağlığının takibinden temel ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar her derdiyle ilgilenen ve bu konuda ilgili birimlere yol göstererek, onlarla birlikte gece gündüz çalışan muhtarlarla buluşmaya ve istişare etmeye devam edeceklerini belirterek, tüm muhtarlara görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsunhabersamsun valisimuhtaryakakent