Geri

Vali Kaymak'tan gazetecilere ziyaret

Samsun'da görev yaptığı süre içerisinde şehir halkının sevgisini kazanan Merkez Valisi Osman Kaymak, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Vali Kaymak, Samsun'da yaşayan herkesin önceliğinin Samsun olması gerektiğini söyledi.

15:57:11 | 2022-05-30


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da üç dönem Valilik görevinde bulunan ve Samsunspor'un Kayyum Başkanlığı görevini yürüten Merkez Valisi Osman Kaymak, Samsun'u unutamıyor. Görev yaptığı süre içerisinde Samsunluların ve Samsunspor taraftarının sevgisini kazanan Vali Kaymak, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni hizmet binasının açılış töreni için geldiği Samsun'da 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

SAMSUN, ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyelerinin yer aldığı ziyarette Vali Kaymak, gazetecilerle ziyaret etti. Samsun'da üç yıl Valilik yaptığına vurgu yapan Kaymak, "Samsun Türkiye'nin çok güzel bir şehri. Görev sürem zarfında devletimizin verdiği görevleri İlkadım şehri Samsun'umuzda onurla yerine getirerek, halka hizmet anlayışı ile çalışma gayretinde bulundum. Buradan çok da güzel anılarla ayrıldım. Samsunluların sevgisi beni mutlu ediyor" dedi.

SAMSUNSPOR'U YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Vali Kaymak, "Köklerimiz hangi İl olursa olsun biz burada yaşıyorsak önceliğimiz Samsun’dur. Burada yaşayan herkes şehrin faydası noktasında dayanışma içerisinde olmak ve Samsun’un sorunlarına duyarlı olmak durumunda. Bu şehirdeki herkes öncelikle Samsun'u öne çıkarmalıdır. Samsunspor, Samsun’un bir değeridir. Samsunspor'u yakından takip ediyorum. Samsunspor'un başarısı bizleri de mutlu ediyor" diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİ
Ziyaretinden dolayı Vali Osman Kaymak'a teşekkür eden Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, cemiyet olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, şehrin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak gazetecilerin her zaman yanında olduklarını ve sorunlarla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Vali Kaymak, cemiyet yönetim kurulu ve üyesi gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çekindi.

 


samsun19 mayıs19 mayıs gazeteciler cemiyetigazetecivali osman kaymak