Geri

VEKAD, OKAF'a damgasını vurdu

VEKAD (Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ulaşır,” Dernek olarak çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz ”dedi

11:50:30 | 2022-03-06


Haberi Sesli Dinle

Cumhurbaşkanlığı insan Kaynakları Himayesinde Ondokuzmayıs Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde 6 paydaş üniversitenin (Amasya Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop , Üniversitesi ve Tokat Üniversitesi) Samsun eski Makro Alışveriş Merkezi’nde 2-3 Mart tarihinde Samsun' da düzenlenen (OKAF) Orta Karadeniz Kariyer Fuarına VEKAD (Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği) gerçekleştirdiği projelerle katıldı.

SAMSUN’DA KARİYER ETKİNLİĞİ
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yola çıkan bölgesel kariyer fuarları; üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Hem öğrenciler ve mezunlar hem de sektör açısından kariyer noktasında önemli katkılar sağlayan bölgesel kariyer fuarları interaktif bir program çerçevesinde birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasını hedeflenmektedir.

‘YOĞUN BİR KATILIM OLDU’
Açılan fuarlara büyük bir ilgi gösterdiklerinin altını çizen VEKAD (Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ulaşır, “Derneğimizin yürütmekte olduğu Artık Değil Projesi ve Vezirsuyu Çocuk Şenliği etkinliği ziyaretçilere tanıtımını yaptığımız projelere yoğun bir ilgi oldu. VEKAD derneği olarak gelecek dönemde yapacağımız çalışmalar için bölgedeki kurumlarla görüşerek çalışmalarımıza başlayacağız. Burada emeği herkese ediyorum ”diye konuştu.

ZİYARETÇİ AKINI OLDU
Samsun Valiliği Himayesindeki dernek standına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Öğretim üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Genç Tema Vakfı temsilcileri ve katılım sağlayan diğer kuruluşlardan katılımcılar ziyaret etti.
Köksal ÖNER


vekadokaforta karadeniz kariyer fuarıvezirköprüsamsunVezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği