Geri

Vezirköprü'de renkli 23 Nisan

Vezirköprü Cumhuriyet Anaokulunda her yıl olduğu bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlanıyor. Anaokulu Müdürü Fatma Özalıcı Sefacı,“Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimizi yarınlara yetiştiriyoruz” dedi.

12:26:19 | 2024-04-25


Haberi Sesli Dinle

Okul bahçesinde 22 Nisan Pazartesi günü uçurtma şenliği ile başlayan kutlamalar, 23 Nisan Salı günü bayram kutlaması ile devam etti. Program şarkıları eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara, Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fatma Özalıcı Sefacı pamuk prenses kostümü ile dondurma dağıttı.

‘ŞENLİĞİMİZDE MAHALLE SAKİNLERİNİ DE ORTAK ETTİK’
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku kutladıklarını işaret eden Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fatma Özalıcı Sefacı, “Şenliğin 3’üncü günü olan 24 Nisan Çarşamba günü de okul bahçesinde mangal keyfi yapan öğrenciler ve öğretmenler sonrasında davul zurna eşliğinde 23 Nisan yürüyüşü yaparak, mahalle sakinlerini de bayram sevincine ortak ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dolu dolu kutlandığı Cumhuriyet Anaokulumuzda hafta boyunca başka hangi sürprizlere ev sahipliği yapacağı merak konusu oldu.” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER

 

 

 


samsunvezirköprü23 nisanatatürkçocuk bayramı