Geri

Yakakent Belediyesi'nden ulaşıma yatırım

Yakakent Belediyesi, kırsal bölgede yaşayan vatandaşların daha konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri amacıyla yürüttüğü yol açma, genişletme ile V kanal açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

12:52:13 | 2022-10-14


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, ilçeye bağlı Karaaba Mahallesi Uzunkız Yaylası ile Çöküyan'da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol genişletme, düzenleme ve V kanal açma çalışmalarını yerinde inceledi.

KIRSALA KONFORLU ULAŞIM
İlçenin her noktasında var olduklarını belirten Başkan Hüseyin Kıyma, "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için tüm ekiplerimizle sahada olmayı sürdürüyoruz. İlçe merkezi ile kırsal mahallelerimizi buluşturmaya devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarınızın ardından yolların üst yapı yapısını tamamlayarak ulaşım ağını standartların üstüne taşıyoruz" dedi.

BAŞKAN KIYMA'YA TEŞEKKÜR
Karaaba Mahallesi Muhtarı Erhan İkiz de, "Yakakent Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yollarımız yapılıyor. Belediye başkanlarımıza ve personeline çok teşekkür ederim" diye konuştu.

YOL DEMEK, MEDENİYET DEMEK
Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Değneği Başkanı Aydın Coşkun, "Samsun Yakakent ilçemizin Yayla turizminin merkezi olan Uzunkız yaylamızın yollarının yapılması bizleri mutlu etti. Yol demek medeniyet demektir. Yerli ve yabancı misafirlerimizi rahat ve daha güvenli yollarda ağırlayacağız.
Yollarımızın açılmasını, genişletilmesini ve Üst yapısının yapılmasında bizlere her konuda destek veren Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma'ya, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir ve tüm çalışan personele teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakent belediyesiyakakenthüseyin kıymayolulaşımuzunkız yaylası