Geri

Yakakent'in Liman Mahallesi doğalgaza kavuştu

Yakakent ilçesinin Liman Mahallesi'nde Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Sokak üzerindeki konut ve işyerlerine doğal gaz salımı başlatıldı.

14:32:35 | 2022-12-20


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Balıkçı Barınağı içerisinde, balık lokantaları ile denizde su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılığı yapan firmaların da bulunduğu Liman Mahallesi'nde tesisat ve abonelik işlemleri tamamlanan evlerde ve işyerlerinde doğalgaz kullanılmaya başlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Her zaman söylediğimiz gibi Yakakent'in merkez mahallesinde ne varsa çevre mahallelerimizde de o olacak. Bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda Liman Mahallemize ve Merkez Mahallesi Değirmenbaşı, Kocatepe ve Sağlık Ocağı kümesine doğalgaz abonelere verilmeye başlandı" dedi.

Başkan Kıyma, "Liman mahallemizde ve merkez mahallesi Kocatepe ile Sağlık Ocağı kümesinde yaşayan hemşerilerimiz daha konforlu bir ısıtma aracı, daha temiz bir yakıt kullanacak. Şimdiden bütün hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Kıyma, 2023 yılında ise çalışmaların yatırım programına göre kaldığı yerden devam ederek, doğalgazın ilçe merkezindeki diğer semtlere de ulaştırılacağını söyledi.

Liman Mahalle Muhtarı Hamit Kuzu da, "Mahallemize gaz verilmeye başlandı ve doğal gaz kullanmaya başladık. Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentyakakent belediyesidoğalgazliman mahallesihüseyin kıyma