Geri

Yakakent'te afetzede aileler iftarda buluştu

Yakakent Kaymakamlığı, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilçede misafir ettiği afetzede aileleri düzenlediği iftar programında buluşturdu.

10:56:31 | 2023-04-04


Haberi Sesli Dinle

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen afet sonrası büyük bir seferberlik haliyle bölgeye yardımlar ulaştıran Yakakent Kaymakamlığı, afetin yaralarının sarılması için çalışmalarına devam ediyor.

Bugüne kadar onlarca tır yardım malzemesi gönderdiği afet bölgelerindeki çalışmalarını sürdüren kaymakamlık, Ramazan ayında, Yakakent ilçesi'nde misafir afetzede aileleri de ihmal etmedi. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ilçede misafir edilen aileler, Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç'ın ev sahipliğinde bir iftar programında buluştu.

Afetzede ailelerin biraraya geldiği iftar programında, İlçe Müftüsü Fatih Çakır eşliğinde bir daha bu ülkenin böyle afetler yaşamaması için dua edilerek hep beraber oruç açıldı. Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, programda tüm masaları ziyaret ederek, depremzede ailelerle tek tek ilgilendi ve onları dinledi.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Kılıç, devlet ve millet olarak her türlü zorluğu aşacak dayanışmaya ve güce sahip olduklarını belirterek, afedin yaralarının silinmesi ve bölgenin yeniden imarı noktasında çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentiftarramazandepremzedeyakakent kaymakamlığısamsunsamsun haberlerikahramanmaraş