Geri

Yakakent'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Samsun'un ilçesinde 30 Ağustos Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

10:28:17 | 2022-08-30


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Kaymakamlığı ve Yakakent Belediye Başkanlığı'nca 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Çelenk koyma töreni düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu.

Cumhuriyet Meydanı tören alanında gerçekleşen törene Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Alper Aksu, ilçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Başkanları, Muhtarlar, Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Vatandaşlar katıldı.

Tören İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'nın Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutladı.
Günün anlam önemini belirten konuşmayı Yakakent ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli j.Üst Çavuş yaptı, öğrenciler ise şiirler okudu.

Tören konuşma ve okunan şiirlerinde ardından Kaymakamlık makamında Kaymakam Abdüssamed Kılıç ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ile birlikte Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Tebrikat töreninin ardından sona erdi.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakentyakakent belediyesiyakakent kaymakamlığıhüseyin kıyma30 ağustos