Geri

Yakakent'te feci kaza

Yakakent ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 1 öğrenci öldü, servis sürücüsü ile 6 öğrenci yaralandı.

09:13:44 | 2022-03-09


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Yakakent İlçesi Kozköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan M.B'nin kullandığı 55 TB 488 plakalı öğrenci servisi, kar yağışının etkili olduğu Kuzören Mahallesi'nde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada sürücü M.B. (70) ile serviste bulunan Kozköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Sibel Şahin (15) ve ikizi Sevgi Şahin (15) ile T.Ş. (15), Ö.K (16), T.Ş (15), A.D. (15), B.K. (16) yaralandı.

1 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerince Alaçam Devlet Hastanesi ve Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sibel Şahin yapılan tüm müdahalelelere rağman kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Sibel Şahin'in ikiz kardeşi Sevgi Şahin'in de yaralandığı öğrenildi.

VALİ DAĞLI'DAN HASTANEYE ZİYARET
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, feci kazada yaralanan servis şoförü ve öğrencileri tedavi gördükleri Bafra Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.
Doktorlarından kazazedelerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Dağlı, sabah saatlerinde meydana gelen üzücü kazada 1 öğrencinin vefat ettiğini, 6 öğrenci ve 1 servis sürücüsünün de yaralandığını belirtti.

Vali Dağlı, merhume öğrenciye Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınlarına, okul arkadaşlarına ve eğitim camiasına başsağlığı, yaralı öğrencilere ve servis sürücüsüne de acil şifalar diledi.

AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Vali Dağlı, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün bu sabah Yakakent ilçesi Kuzören Mahallesinde kaza yapması sonucu hayatını kaybeden öğrenci Sibel Şahin’in ailesine Alaçam Devlet Hastanesinde taziye ziyaretinde bulunarak, merhum öğrenciye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı, sabır ve metanet diledi.

Alaçam Devlet Hastanesi'nde tedavi gören öğrencileri de ziyaret eden Vali Dağlı, doktorlarından sağlık durumları hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KAYMAKAM VE BAŞKAN DA ZİYARET ETTİ
Öte yandan Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma da, Alaçam devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı öğrencileri ziyaret ederek, ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunurken, vefat eden öğrenci Sibel Şahin'in ailesine başsağlığı diledi.

Haber: Mustafa KAHYA

 

 


yakakentkazatrafik kazasıöğrenci servisisamsun valisizülkif dağlıyakakent belediye başkanıbelediye başkanı hüseyin kıymaYakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıçalaçam çok programlı anadolu lisesisibel şahin