Geri

Yakakent'te güvenlik toplantısı

Yakakent ilçesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi öncesi Trafik ve Güvenlik Tedbirleri Toplantısı düzenlendi.

11:35:25 | 2022-09-08


Haberi Sesli Dinle

12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri ile ilgili toplantı Kaymakam Abdüssamed Kılıç Başkanlığında düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı J. Asb.Kd.Bçvs. Yasin Alper Aksu, İlçe Emniyet Amir V. Murat Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Yakakent Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Tarık Topal, Yakakent Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Karga ile STK Temsilcileri katıldı.

Toplantıda yeni eğitim-öğretim döneminde çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmesi amacıyla başta uyuşturucu maddeler olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, okul yakın çevresinde ve dışında bulunan mekânlar göz önünde bulundurularak denetim faaliyetleri ile algılanan yakalanma riski duygusunun artırılması, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarının önlenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakentkaymakamyoltrafiköğrenciyaya geçidi