Geri

Yakakent’te 8 Mart'ta şehit aileleri unutulmadı

Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

13:57:36 | 2023-03-10


Haberi Sesli Dinle

Kaymakam Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit Ailelerini ikamet ettikleri konutlarında ziyaret etti. Dünya Kadınlar Günü kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de görev alanlarındaki kadınların ve şehit yakını aileleri ziyaret ederek Dünya Kadınlar Gününü tebrik edip gül takdim etti.

Vatan ve mukaddesat uğruna şahadete eren kahraman şehitlerin herkesin gönlünde müstesna bir yeri olduğunu belirten Kaymakam Kılıç, “Aziz şehitlerimize ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Şehit yakınlarına ve gazilerimize minnettarız. Sizler baş tacımızsınız. Derdiniz bizim derdimizdir. Kapımız ve gönlümüz sizlere sonuna kadar açıktır. Devletimizin imkânları dahilinde her zaman yanınızdayız. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Kılıç, Şehit Annelerine çiçek ve hediyeler takdim ederek, günlerini kutladı. Şehit anneleri ve aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Kılıç ,Şehitleri rahmet ve saygıyla andıklarını belirterek, şehit ailelerine minnet duygularını iletti.

Şehit Anneleri ve aileleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Kılıç, Şehit ailelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Karşılıksız sevginin, emeğin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan şehit anneleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Abdüssamed beraberindekilere teşekkür etti.

Haber: Mustafa Kahya / YAKAKENT


kadınlar günü8 martşehit annesisamsunyakakentsamsun haberleri