Geri

Yakakent'te ’Öğretmenler Günü’ etkinliklerle kutlandı

Yakakent ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10:32:05 | 2022-11-26


Haberi Sesli Dinle

Yakaken'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende günün anlam ve önemi konuşmasını yapan Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, büyük fedakarlık, özveri ve sabırla yeni nesilleri geleceğe hazırlayan meslektaşlarının Öğretmenler Günü'nü kutluyarak, görevi başında şehit olmuş ve edebiyete intikal eden tüm öğretmenlere Allah'tan rahmet diledi.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, törende yaptığı konuşmada, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek için fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Ardından ilçe protokolü İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek'i makamında ziyaret ederek 24 Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yapılan törende ise, öğretmen ve öğrenciler tarafından şiir ve müzik dinletisi ile gösteriler düzenlendi, öğretmenlere plaket verildi.

Başkan Kıyma, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan güzel sunumlar ve gösteriler için okul yönetimine, öğretmenlere, öğrencilere ve törene katılan herkese teşekkür etti.

Törene Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Alper Aksu, İlçe Emniyet Amiri Murat Tan, İlçe Müftüsü Muhammet Salman, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

‌Yakakent ilçesine bağlı mahalle okullarında da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli törenlerle kutlandı.

 

 


yakakentöğretmenler günühüseyin kıyma