Geri

Yakakent'te Petank Şampiyonası heyecanı

Yakakent Petank Birinci Ligi 2. Etap Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Şampiyonaya 7 ilden 17 takım ve 85 sporcu katıldı.

11:25:01 | 2023-07-08


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Yakakent ilçesi, Kültür Sanat ve Deniz Oyunları Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen 2022-2023 sezonu Türkiye Petank 2. Etap Şampiyonasına ikinci defa ev sahipliği yapıyor.

2022-2023 sezonu Türkiye Petank Birinci Lig 2. Etap müsabakaları 7 ilden gelen 17 takım ve 85 sporcunun katılımı ile dün Yakakent'te yapıldı.

Yakakent Bocce sahasında düzenlenen müsabakaların açılış törenine, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu As Başkanı Faik Kapsız, Yakakent Gençlik Spor İlçe Müdürü Mahmut Orhan, Yakakent Belediyesi Meclis üyeleri, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Taha Akyıldız, antrenör, sporcular ve çok sayıda izleyici katıldı.

2022-2023 sezonu Türkiye Petank Birinci Lig 2. Etap müsabakalarının ilk günü tamamlandı. Günün sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Federasyon As Başkanı Faik Kapsız mini bir oyun gerçekleştirdi.
Türkiye Petank 1. Lig 2 etap müsabakaları bugün kupa töreni ile sona erecek.

Belediye Başkanı Hüseyin kıyma, müsabakalara katılan takımların sporcu ve antrenörlerine öğle yemeğinde marka tescilli Yakakent Mantısı ikram etti.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentyakakent belediyesihüseyin kıymapetankpetank şampiyonası