Geri

Yakakent'te 'Uzunkız' teşekkürü

İstanbul faaliyet gösteren Yakakent İlçesi Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydın Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleri turistik yaylanın sorunlarının çözülmesine katkı sağlayanlara ve tanıtımına katkıda bulunanlara plaket verdi.

12:48:24 | 2023-04-26


Haberi Sesli Dinle

İstanbul'da faaliyet gösteren Yakakent ilçesi Uzunkız Yaylası Derneği yöneticileri, Karaaba Mahallesi Muhtarı Erhan İkiz ile birlikte İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Coşkun ve beraberindekiler, dernek faliyetleri ve Uzunkız Yaylası'nın yol, su problemleri ve yayla turizmi hakkında Kaykamam Kılıç'a bilgiler verdi.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyareteDernek Başkanı Aydın Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleri ve Muhtar Erhan İkiz katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam Kılıç, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Dernek çalışmaları ve yayla turizmi hakkında Kaymakam Kılıç'ı bilgilendiren Başkan Aydın Coşkun, Uzunkız Yaylası'nın ilçe ve bölge turizmine kazandırılması için yol, suyun haricinde yerli ve yabancı turistlerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için dinlenme tesislerine gereksinim duyduklarını belirterek, bu konuda devletin kurumlarının kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Daha sonra Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz'ı ziyaret eden Dernek Yönetimi, Uzunkız Yaylası'nın yol ve su sorunlarının çözüme kavuşturulmasını talep etti.



Belediye başkanı Kıyma, Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydın Coşkun ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Uzunkız Yaylası'nın yol ve su sorununun havaların ısınmasıyla birlikte çözüme kavuşturacağının müjdesini verdi.

Gün içersinde ziyaretlerine devam eden Uzunkız Derneği yönetimi, Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cihan Güler'i de makamında ziyaret ederek, Uzunkız Yaylası'nın yetersiz olan içme suyu sorunun çözüme kavuşturmak için yeni bir proje çalışmasının yapılması konusunda kendisinden yardım talebinde bulundular.

Dernek Başkanı Aydın Coşkun, hizmetlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Abdüsamed Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cihan Güler ve Uzunkız Yaylası'nın sosyal medyada ve internet gazetesinde sorunlarının duyurulmasına ve tanıtımına katkı sunan Mustafa Kahya ile Karaaba Mahallesi Muhtarı Erhan İkiz'e plaket verdi

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentuzunkız kaylasıyakakent kaymakamıabdüssamed kılıçhüseyin kıymayakakent belediyesisamsunsamsun haberleri