Geri

Yakakentliler Pendik'te iftarda buluştu

Pendik Karadenizliler Derneği dün akşam Pendik Semazen Davet Salonu'nda vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde semazen gösterisi izleyenleri büyüledi.

12:28:00 | 2023-04-17


Haberi Sesli Dinle

İstanbul Pendik Karadenizliler Derneği Başkanlığı ‘Ramazan-ı Şerif’ adı altında dün akşam Pendik Semazen Davet Salonu'nda vatandaşlara iftar yemeği düzenledi. Yoğun katımla gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı.

İftar yemeğine katılan davetlilere hitap eden İstanbul Pendik Karadenizliler Derneği Başkanı iş insanı Emin Koca, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Bizler bugün vatandaşlarımızla beraber iftar sofrasında buluştuk. Vatandaşlarımızın hayatın her alanına sirayet eden sıcaklıklarını ve samimiyetlerini yüreğimizde hissettik. Ne kadar mutlu olduk, ne kadar haz duyduk sözlerle ifade edilir değil. İnşallah rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin. Bu iftar sofralarında bizleri birleştirdiği gibi, güzellikte ve hayırda da birleştirsin. İnşallah ramazana kavuşturduğu gibi, ramazan bayramına da sağlıkla, mutlulukla birlik, beraberlik içerisinde kavuştursun. Ben bugün burada aramızda olan Pendik Belediye Başkan yardımcılarımıza, İstanbul Milletvekili Adaylarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, vatandaşlarımıza, iftar sofrasında birlikte olduğumuz bütün misafirlerimize gönülden selamlarımı iletiyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin" dedi.

İftar yemeğinde Semazen gösterisi de yapıldı.

İftar yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Zeynep Bayır, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcıları Hakan Öğütcü, Ahmet Emil, AK Parti Pendik İlçe Başkan Yardımcıları İdris Kıyı, Taşkın Şahin, AK Parti Belediye Meclis üyesi Şaduman Şeker, Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Mutlu, Samsun Yakakent Dernekler Federasyon Başkanı Dursun Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Korkmaz, Samsun Yakakent Uzunkız Derneği Başkanı Aydın Coşkun, Samsun Yakakent Kozköy Dernek Başkanı Nurdet Altun, Samsun Yakakent Karaaba Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Gündoğdu, İstanbul Sülüntepe Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Dırmıkçı ve Pendik Karadenizliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nur Hayat Yetgin ile çok sayıda vatandaş katıldı.


yakakentpendikistanbuliftarramazansamsunsamsun haberlerisemazen