Geri

Yazar Savaş Barkçin Caniklilerle buluştu

Canik Belediyesi’nin Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin’in katılımıyla düzenlediği konferansa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


13:17:47 | 2023-12-17


Haberi Sesli Dinle

Kültür ve sanat rüzgârı estirmeye devam eden Canik Belediyesi, ilçede düzenlediği ‘Medeniyet Aklı’ isimli konferans programıyla Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin’i vatandaşlarla bir araya getirdi. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program için saatler öncesinden yerini alan vatandaşlar, Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin’in anlattığı konuları dikkatle dinledi. Vatandaşlar, eğitime, kültür ve sanat verdiği önem ve ilçede gerçekleştirilmeye devam eden programlar için Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.

“ Canik için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz”
“Geçmişimizden aldığımız ilham, tarihimizden aldığımız güç ve cesaretle, her alanda daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Canik için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini işaret ederek programda gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Kazandırdığımız projeler ve yatırımlarla yükselen değerine günbegün şahitlik ettiğimiz Canik’imiz için durmadan yorulmadan çalışıyor, yeni eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmayı sürdürüyoruz. Sizlerden emanet aldığımız bu şehre, geleceği düşünerek kazandırdığımız projelerle yarınlara daha yaşanabilir bir Canik’i bırakma gayretinde olduk. Gençlerimizi ilimle, irfanla ve ahlakla donatmaya, hayırlı nesilleri toplumumuza kazandırmaya çalıştık.” ifadelerinde bulundu.

“Vicdan sahibi insanları birlik olmaya çağırıyorum”
İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırım karşısında dünyanın sessiz kaldığını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “ABD’nin ve Batı ülkelerinin desteğini alan Siyonistler, Gazze’ye yönelik acımasız saldırını sürdürüyor. Terör devleti İsrail, tek suçları Müslüman olmak olan masum Filistinli kardeşlerimizi acımasızca katlediyor. Dünyanın sessiz kaldığı bu soykırım karşısında tüm vicdan sahibi insanları birlik olmaya çağırıyorum. Kudüs, Mescid-i Aksa ve Gazze özgürlüğüne kavuşacak ve zalimler kendi kininde boğulacaktır. Filistin’de şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin programın ardından kitaplarını imzaladı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerisavaş barkçin