Geri

YEDAŞ'TA YENİ DÖNEM

YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Medya Deneyimi Müdürü Ali Tutcu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

09:45:34 | 2023-08-26


Haberi Sesli Dinle

Genel merkezi Samsun'da bulunan Yeşilırmak Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), müşteri memnuniyetini artırmak ve iletişim stratejisini daha güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli adımlar atıyor. YEDAŞ ayrıca Basın VİP İletişim Merkezi'ni de hayata geçiriyor.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Medya Deneyimi Müdürü Ali Tutcu, şirketin hayata geçirdiği ve geçireceği bazı projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MÜŞTERİLERE TUTARLI VE ÖZGÜN BİR DENEYİM İMKANI
Müşteri deneyimi ve kurumsal iletişim ekiplerini tek bir çatı altında birleştirmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ali Tutcu, "Bu birleşme, müşteri memnuniyetini artırmak ve iletişim stratejimizi daha da güçlendirme amacımızla hayat buldu. Müşteri deneyimi ekibimiz, uzun yıllar boyunca biriken değerli bilgi ve deneyimiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi odaklanmamıza yardımcı oluyor. Şimdi, bu birikimi kurumsal iletişim stratejimizle birleştirerek, müşterilerimize daha tutarlı ve özgün bir deneyim sunma fırsatı buluyoruz" dedi.

TALEPLERE HIZLI VE ETKİLİ ŞEKİLDE YANITLAR
Şirket olarak yeni planlama ile müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkartma hedeflerine daha da yaklaşmış olduklarına vurgu yapan Tutcu, "Bu planlama müşterilerimizin geri bildirimlerini daha iyi anlamamıza ve onların taleplerine daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermemize yardımcı olacak" diye konuştu.

BASIN VİP İLETİŞİM MERKEZİ GELİYOR
Ali Tutcu ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

"Çalışmalarımızın üzerinden geçerek neler yapabiliriz düşündük. Kıymetli paydaşımız olan basın ile iletişimimizi daha yakın tutmayı planlamamıza aldık. Basın mensubu arkadaşlarımız ile belli periyotlar ile bir araya gelerek müşterilerimizin nabzını tutmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda da önemli bir proje olacağına inandığımız Basın VIP İletişim Merkezini en kısa sürede devreye alacağız.

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN İLETİŞİM EKİBİ
Müşterilerimiz zaman zaman gazetelere ulaşarak bazı sıkıntılarını dile getiriyor. Bu sıkıntıları bize doğrudan iletebilecekleri, her konuda direkt ulaşım sağlayabilecekleri bir iletişim ekibi kuracağız. Bu ekip özel olarak medya tarafına bakacak, gelen talepleri hızla çözüme kavuşturacak. Bu kapsamda hem müşteri memnuniyetini sağlayacak hem de paydaşımız olan basın mensupları ile iletişimimizi sıkı tutacağız."


samsunsamsun 19 mayıs gazeteciler cemiyetibasıngazetesivipyedaşali tutcu