Geri

Yılmaz: Bundan sonra da başaracağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu zamana kadar nasıl el ele vererek başardıysak, bundan sonrada yine böyle başaracağız" dedi.

14:36:39 | 2021-12-31


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı. Yılmaz Mesajında, "Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının milletimize ve dünyaya barış, refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum. En büyük gücümüzün, milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunu unutmamalıyız. Gönül bağlarımızın yeni yılda daha da güçlenmesini canı gönülden temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Bunlar yaşamın en değerli hazinelerindendir. Yeni yılın, geçmiş yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesini, dostlukların, barışın, sevginin hakim olduğu, zulümlerin bittiği, acıların sona erdiği huzurlu bir dünyanın olduğu günlerin kısa zamanda gelmesini arzu ediyoruz. Artık dünyada mazlumların acı çekmemesini, çocukların, kadınların gözyaşı dökmemesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
2021 yılında Türkiye'de, dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi önemli hadiseler yaşandı. Kendisine büyük hedefler koyan, tüm saldırılara rağmen dimdik ayakta duran, milletiyle el ele veren devletimiz her türlü kirli hesabı bozmasını, güçlü adımlarla ilerlemeyi, geleceğe umutla koşmayı her daim başarmıştır.

EKONOMİK VERİLER İYİYE GİDİYOR
Yılmaz mesajında ayrıca, "Geleceğimizin teminat altına alınması, geçmişte yaşanan acı derslerin yeniden ortaya çıkmaması, ekonomi, sağlık, eğitim ve güvenlik başta olmak üzere her alanda en iyi kazanımların elde edilmesi için önemli mücadeleler verilmektedir. İstihdam, ekonomi ve üretim en ön safhada gelmektedir. Sorunların üstesinden kararlı mücadelemiz, ilkeli duruşumuz ve birliğimizden aldığımız güçle gelmeyi nasıl bu zamana kadar başardıysak bundan sonrada böyle devam edecektir. Gün geçtikçe tüm ekonomik verilerin daha iyiye gittiğini hepimiz birlikte görmekteyiz. Elbette eksiklikler vardır, düzelmesi gereken, atılması gereken bir çok adım da vardır ama bunu yine bu zamana kadar nasıl el ele vererek başardıysak, bundan sonrada yine böyle başaracağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hepimiz daha çok çalışarak, kucaklaşarak, güçlü müreffeh Türkiye için mücadele edeceğiz. 2023 hedeflerine odaklanan, Cumhuriyetimizin 100. yılına en iyi şekilde hazırlanan, büyük hedefler koyan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her şeyin üstesinden gelecek güce Allah'ın izniyle sahiptir.
Samsun Türkiye'nin en önemli kentleri arasındadır. Bu şehre uzun yıllar hizmet etme imkanı bulan bir kardeşiniz olarak güzel kentimiz için bir çok mücadelenin verildiğini hatırlatmak isterim. Bu şehir için yüreğimizde büyük sevgiler besleyerek hizmet etmeye çalışıyoruz ve en iyisini istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının güzellikler getirmesini, ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ederim."

 


yusuf ziya yılmazsamsun milletvekili