Geri

Yılmaz: Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle birlikte kuracağız

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Artık büyük hedefleri olan, tam bağımsızlık hedefiyle hareket eden bir Türkiye var" dedi.

12:23:02 | 2023-05-08


Haberi Sesli Dinle

Havza ve Kavak ilçelerinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi. Havza Çakıralan mahallesinde bereket duası etkinliği, Kavak ilçesinde vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Yılmaz, artık günün kazanımları koruma günü olduğunu söyledi.

Samsun'un dört bir yanında, Türkiye genelinde olduğu gibi güven ve istikrarın devamı noktasında kararın sandığa yansıyacağını ifade eden Yılmaz, "Bizler halkımıza her zaman güvendik. Onlar Türkiye için en doğru kararı bu zamana kadar olduğu gibi verecektir. Bizlerin anlatmasına dahi gerek yok. Ülkemizde yaşananları, seçim sürecinde ortaya çıkan boş vaatleri, 21 yılda ise ortaya konulan hizmet ve eser siyasetini hepsini görüyor. Ülkemiz ve milletimiz için yapılan hizmetler güçlü Türkiye'nin önüne açtı. Bu 14 Mayıs'tan sonrada inşallah artarak devam edecek." diye konuştu.

AK kadroların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gönül, fedakarlık, hizmet anlayışıyla çalıştığının altını çizen Yılmaz, "14 Mayıs seçimlerine az bir zaman kaldı. Ortaya çıkacak sonuç inanıyoruz ki, halkımızın Cumhurbaşkanımıza, AK kadrolara olan güvenini ortaya koyacaktır. Türkiye Yüzyılı'nı halkımızla birlikte el ele gönül gönüle kuracağız." şeklinde konuştu.

 


yusuf ziya yılmazak partimilletvekilisamsun samsun haberleri