Geri

Yılport Samsunspor revire döndü

Ligde şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor'da sakat oyuncuların çokluğu düşündürüyor. Kırmızı-beyazlı ekipte 10 futbolcu sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı.

12:19:17 | 2022-12-20


Haberi Sesli Dinle

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da sakat oyuncu sayısı bir hayli fazla. Kırmızı-beyazlı ekipte 10 oyuncu sakatlığı nedeniyle takıma katkı sağlayamıyor. Sakat oyunculara önceki gün yapılan idmanda kaleci Jakub Szumski ve Kadeem Harris de eklendi.

HARRİS VE SZUMSKİ DE SAKATLANDI
Yılport Samsunspor, takımdaki sakat oyuncuların güncel durumları ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Çift'te Hamstring kasığında yırtık, Ali Ülgen'in dizinde dış menisküste ağrı, Muhammet Ali Özbaskıcı'nın ayak bileğinde kırık, Mücahit Albayrak'ın ayak bileğinde kırık, Sezon başı sakatlığı tekrar eden Berk Taşkın'ın ayak tarak kemiğinde kırık, Yusuf Abdioğlu'nun üst baldır tendonunda yırtık, Kadeem Harris'in darbeye bağlı dizinde ödem, kaleci Jakub Szumski'nin dizinde darbeye bağlı ödem olduğu bildirildi.

YUSUF VE FOFANA İÇİN TEDBİRLİ DAVRANILIYOR
Öte yandan Yusuf Emre Gültekin ve Moryke Fofana'nın sakatlıktan sonra 1 haftadır takımla birlikte çalıştığı, ancak fiziksel olarak tam hazır olmadıkları belirtilirken, bu iki oyuncunun sakatlığının tekrarlamaması için tedbirli davraıldığına dikkat çekildi.

Yılport Samsunspor'da sakat oyuncuların tedavileri devam ediyor.


samsunsporhüseyin eroğlu