Geri

Yüksel Yıldırım'dan Bahattin paylaşımı

Yılport Samsunspor'da parasının tamamını istediği için kadro dışı bırakılan Bahattin Köse'nin Kocaelispor'dan da aynı nedenle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Bahattin'in kadro dışı kalma nedenini Başkan Yüksel Yıldırım paylaştı.

10:45:03 | 2021-12-05


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'da parasının tamamını istediği için kadro dışı bırakılan Bahattin Köse'nin Kocaelispor'dan da aynı nedenle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Bahattin'in kadro dışı kalma nedenini Başkan Yüksel Yıldırım paylaştı.


Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından Kocaelispor'da kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Bahattin Köse için yeşil-siyahlı kulübün neden böyle bir karar aldığını paylaştığı haberle duyurdu. Çaadaş Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre, Hodri Meydan Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklamada, Bahattin Köse’nin yönetim kurulunca kadro dışı bırakılmasının nedeni anlatıldı. Derneğin basın sözcüsü Ufuk Turman’ın imzasıyla yayınlanan yazıda, Bahattin Köse’nin Kocaelispor’un menfaatlerini düşünmeksizin ayrılmak istediğine dikkat çekildi.

YARIM SEZONLUK ALACAĞININ TAMAMINI İSTEDİ
Yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezondan bu yana kulübümüzün futbolcusu olan Bahattin’in kadro dışı bırakılış durumu şu şekilde gerçekleşmiştir; Bahattin, bu yıl yarım sezonluk alacağının tamamını yönetim kurulumuzdan talep etmiştir, yönetim kurulumuzda rakamın yarısını peşin, kalan yarısınıda sezon içerisinde ödeyeceğini kendisine iletmiştir. Oyuncu, bu durumu kabul etmeyerek rakamın tamamını tek seferde alamadığı takdirde TFF’ye başvurup alacağını ve bu durumu hukuki yollarla çözeceğini yönetim kuruluna iletmiştir. Bahattin’in niyetinin kulübümüzden tüm alacağını alarak devre arasında başka takıma transfer olup hem içeride parasını bırakmayacak, hemde yeni anlaşacağı kulüpten peşinat alarak Kocaelispor’un menfaatlerini düşünmeksizin ayrılmak isteyişine karşın yönetim kurulu ve teknik heyet, oyuncunun bu tutumuna istinaden kadro dışı bırakılmasını uygun görmüştür. Konu ile ilgili yazılan diğer haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yaptığı bu paylaşımla, Kocaelispor'dan da para istediği için kadro dışı bırakılan Bahattin Köse'nin Yılport Samsunspor'dan da aynı nedenle ayrıldığına dikkat çekmiş oldu.


yüksel yıldırımbahattin kösesamsunsporkocaelisporhodri meydan taraftar