Geri

Yusuf Emre Gültekin: Şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz

Samsunspor'un başarılı oyuncularından Yusuf Emre Gültekin, "Tüm avantajı elimize aldık. Önümüzdeki 2 maçı da kazanıp, şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz" dedi.

12:17:45 | 2023-04-06


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor oyuncularından Yusuf Emre Gültekin, antrenmana gelen basın mensuplarının sorularını cevapladı. Büyük bir avantaj yakaladıklarına vurgu yapan orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin, önümüzdeki iki maçı da kazanıp şampiyonluğu ilan etmek istediklerini söyledi.

Şampiyon olma yolunda son viraja girdiklerini ifade eden Yusuf Emre Gültekin, “Takım olarak çok büyük bir avantaj yakaladık. Buralara kolay gelmedik. Şu anda puan tablosunda rahat bir konumdayız ama sezon başından beri takım olarak çok iyi mücadele ettik. İyi işler yaptık. Tüm avantajı elimize aldık. Önümüzdeki 2 maçı da kazanıp, şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz. Kesinlikle rehavete kapılmıyoruz. Buraya kolay gelmediğimizi biliyoruz. İşi sıkı tutup, daha sonra da hep beraber şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Pendikspor maçında taraftarımızın desteği tüylerimizi diken diken yaptı. Onların bizi desteklemesi ekstra güç sağlıyor. Bu şekilde devam etsinler. Biz de taraftarımıza hak ettiği şampiyonluğu getireceğiz” dedi.


samsunsporyusuf emre gültekinsamsunspor haberleri