Geri

Zayıflamanın teknolojik yöntemi Vacu Magic Slim Line Samsun'da

Özellikle kilo sorunu olanlar ve formuna kavuşmak isteyenler için Samsun’da artık yepyeni bir yöntem var. Atakum’da hizmet veren Diyetisyen Manolya Ejder Kliniği, Samsun’da ilk ve tek yeni nesil zayıflama cihazı olan Vacu Magic Slim Line markasını Samsunlularla buluşturdu. Yağ yakımını hızlandıran yeni cihaz sayesinde daha ince ve sıkı bir vücuda sahip olunabiliyor.


14:23:43 | 2024-04-22


Haberi Sesli Dinle

Samsunlular artık yeni nesil zayıflama cihazıyla tanışıyor. Atakum’da hizmet veren Diyetisyen Manolya Ejder Kliniği, tecrübesini yeni nesil zayıflama cihazı olan Vacu Magic Slim Line ile birleştirdi. Teknolojinin imkanlarından yararlanan klinik, zayıflamak ve sıkılaşmak isteyenlere, klasik spor egzersizlerinden daha üstün bir zayıflama imkanı sunuyor. Diyetisyen Manolya Ejder, cihazın, düşük atmosferik basınç ortamında, gün içine yayılan, tek seansta ortalama 2500-3000 kalori yakımını sağladığına dikkat çekti.

SON TEKNOLOJİ VE PİYASANIN EN İYİSİ
Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ve zayıflama alanında yeni nesil cihazların ön plana çıkmasıyla birlikte, kliniklerinde bu tarz cihazlara yer vermeye başladıklarını belirten Diyetisyen Manolya Ejder, “Bu cihazların bir örneği de vacu cihazlarıdır. Bu cihazlar da kendi özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Biz Manolya Ejder Beslenme Eğitimi ve Danışmanlık Merkezi olarak 2024 model, Polonya üretimli, son teknoloji ve piyasanın en iyi markasını tercih ettik” dedi.



VÜCUDUN METABOLİK FONKSİYONLARINI İYİLEŞTİRİR
Vacu Magic Slim Line cihazının, zayıflamak ve sıkılaşmak isteyenlere, klasik spor egzersizlerinden daha üstün bir çalışma sağlamak isteyenler için büyük fırsat sunduğuna vurgu yapan Ejder, “Vacu Magic ile yapılan yürüyüş veya koşunun insan vücuduna etkilerini anlatmak istiyorum. Cihazın içerisinde yer alan yüksek teknoloji ile geliştirilmiş kızıl ötesi ışınlar vücuda çarparak cildin en üst tabakaları tarafından emilir, ısıya dönüştürülür ve vücut içinde daha fazla nüfuz edilir. Vücutta kan akışını aktive ederek ve vücudun içini ısıtarak kılcal damarların genişlemesi yoluyla metabolizmayı hızlandıracak şekilde tepki oluşturur.

Sonuç olarak; bu ışınlar sirkülasyon bozukluklarını ortadan kaldırır, vücudumuzun metabolik fonksiyonlarını iyileştirir. Diğer yandan vakum teknolojisiyle donatılmış cihaz, düşük atmosferik basınç ortamında, gün içine yayılan, tek seansta ortalama 2500-3000 kalori yakımını sağlar. Vakum etkisi, bel, kalça ve uyluk bölgesinde yağ dokusundaki kan akışını uyararak yağ asitlerinin daha hızlı salınmasını sağlar. Bu da yağ yakımını arttırır ve selülit görüntüsünü azaltır. Sonuç olarak, sıkı bir cilt, daha sağlıklı bir metabolizma ve yağ dokusunda hızlı bir azalma sağlar” diye konuştu.


manolya ejdersamsunatakumdiyetisyen manolya ejdervacu magic slim lineselulit