Geri

Aykut Çepni istifa etti... İşte nedeni

Samsun İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Aykut Çepni, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde MHP Milletvekili Aday Adaylığı için istifa ettiğini duyurdu.

11:13:03 | 2023-03-16


Haberi Sesli Dinle

İSTİFASINI SUNDU
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Tüm Düğün Salonları Etkinlik ve Organizasyon İşletmecileri Federasyonu (TÜDİFED) Genel Başkan Yardımcısı, İlkadım Belediye Meclis üyesi, Samsun'un saygın işadamlarından Aykut Çepni, milletvekili genel seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmak için meclis üyeliğinden istifa etti. Aykut Çepni, istifa dilekçesini önce İl Seçim kuruluna, ardından da İlkadım Belediye Başkanlığı'na sundu.

ANKARA'YA GİDECEK
Milletvekilliği aday adaylığı müracaatı için Ankara'ya gideceğini belirten Aykut Çepni, " Öncelikle bana meclis üyeliği görevini veren partime, il ve ilçe başkanlarıma, seçmenlerime, görev yaptığım sürece birlikte çalıştığım belediye başkanıma, meclis üyelerimize, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu unutulmasın aday olayım olmayayım Cumhur İttifakı'nın bir neferi gibi çalışıp, bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.


samsunaykut çepniilkadımilkadım belediyesimeclismeclis üyesiistifamilletvekili aday adayısamsun haberleriseçim