Geri

Başkan Demirtaş kadın çalışanları unutmadı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Belediye Hizmet Binası’nda tek tek ofisleri gezerek kadın çalışanlara çiçek ve hediyeler veren Başkan Demirtaş, bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

14:31:31 | 2024-03-08


Haberi Sesli Dinle

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle önce belediye hizmet binasındaki kadın personelini ziyaret ederek kendilerine çiçek veren Başkan Demirtaş, ”Gece gündüz demeden kentimiz için çalışıyorsunuz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle hep gurur duydum duymaya da devam edeceğim. Hepinize göstermiş olduğunuz gayretten dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" diye konuştu.

Daha sonra diğer kurum ve işletmelerde çalışan kadınları ziyaret eden Başkan Demirtaş, günlerini kutlayarak, çiçek takdim etti. Demirtaş burada yaptığı açıklamada; "Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Bu vesileyle vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehadete yürüyen kahramanlarımızın kıymetli anneleri başta olmak üzere varlıklarıyla hayatlarımıza değer katan, dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı inşa eden; kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınların şiddete, ayrımcılığa, eşitsizliğe maruz kalmadıkları, korkmadan, özgürce yaşadıkları bir dünya diliyorum” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşilkemeğitimdavut özhalk eğitimsamsunsamsun haberleri