Geri

Başkan Sandıkçı: Masa başında oturmadık, yeni eserler kazandıracağız

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Masa başında oturmadık. İlçemizin dört bir köşesinde çalışmalarımızı sahada sürdürdük. Önümüzdeki 5 yılda Canik’imizin gelişim sürecini yeni eserlerle taçlandıracağız” dedi.

07:32:07 | 2024-02-19


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya vatandaşlardan tam destek gelmeye devam ediyor. Yeniköy, Kızıloğlak, Başkonak, Hilaltepe, Kaleboğazı ve Demirci Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandırdıkları güvenli ve konforlu yollarla sorunsuz bir ulaşım hizmetini vatandaşlara sunduklarını ifade etti.

Canik’te projeler ve yatırımlarla dolu yeni 5 yıla emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizi daha ileriye taşımak gayesiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

KREDİ KULLANMADIK
İlçeye yeni proje ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımızı azimle sürdürerek, Canik’imize değer katan eserleri ardı sıra vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Masa başında oturmadık. İlçemizin dört bir köşesinde çalışmalarımızı sahada sürdürdük. Merkezi Hükümet Yatırımları’yla büyüyen, belediyemiz öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla gelişen Canik’i hemşehrilerimizle birlikte inşa ettik. Belediyemizin geçmiş dönem borçlarını sıfırlarken, yeni yaptığımız projelerde kredi kullanmadık. Her zaman olduğu gibi, hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ederek Canik’imizin gelişim sürecini yeni eserlerle taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, muhtarlar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri