Geri

Canik'te coşkulu kutlama!

Başkan İbrahim Sandıkçı'nın seçim zaferi ilçede coşkuyla kutlandı. Başkan Sandıkçı, "Canik için 'Gerçek Belediyecilik' devam ediyor" dedi.

13:30:10 | 2024-04-01


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'nın 31 Mart'ta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nde elde ettiği zafer, vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle kutlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre rakiplerine attığı farkla seçimde liderliği yeniden göğüsleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Vatandaşlarımız istikrardan yana teveccühlerini gösterdi. Canik için gerçek belediyecilik devam ediyor" dedi.

Teşekkürler Canik
Canik'te projeler ve yatırımlarla dolu bir döneme daha imza atacaklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Hemşehrilerimizin takdirleriyle Canik'imiz için eser ve hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, kıymetli hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için durmak, yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu zafer hemşehrilerimizin zaferi, bu zafer gerçek belediyeciliğin zaferi. Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Canik'imize Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetler kazandırma devam edeceğiz" diye konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri