Geri

Canik’te okullar hazır

Canik Belediyesi, ilçedeki tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

13:33:27 | 2023-09-01


Haberi Sesli Dinle

Eğitim alanına yönelik gerçekleştirdiği projelerle ilçeyi nitelikli eğitim almak isteyen öğrencilerin merkezi haline getiren Canik Belediyesi, eğitim hayatı boyunca öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. İlçedeki tüm okulları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’na hazırlamaya devam eden Canik Belediyesi, okullarda bakım ve temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Öğrencilerin sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmesi için okul bahçelerini yıkayan, çim biçme ve yabani ot temizle çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım ve temizlik çalışmalarıyla ilçedeki okulları hazır hale getiriyor.

CANİK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLER İÇİN SEFERBER
İlçedeki tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirmeye devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Sıralarına ve öğretmenlerine kavuşmanın yeniden mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz için okullarımızı hazır hale getiriyoruz. İlçemizdeki tüm okullarda bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim yılı geçirmeleri, okul bahçelerinde güvenle koşup oynamaları için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR
Eğitime yönelik öncü projeler gerçekleştirmeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Eğitim hayatının her kademesinde öğrencilerimizin yanında yer almaya onların kaliteli ve nitelikli bir şekilde eğitim alması için ilçemize örnek projeler kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizde yeni eğitim öğretim yılında, birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti hediye ediyoruz. Okulların açıldığı ilk gün kendilerine sıralarında teslim edeceğiz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde çocuklarımızı ve gençlerimizi bilim ve teknoloji eğitimleriyle buluşturmaya, yeni nesil teknolojilerle bir araya getirmeye devam ediyoruz. Aldığı eğitimlerle geleceğe yön veren, üreten ve ülkesine katkı sağlayan nesiler yetiştirmeye, ilçemize eğitim alanında öncü projeler kazandırmaya devam edeceğiz“ şeklinde ifade etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleriokuleğitim