Geri

Canik’te tatil dolu dolu geçiyor

Canik Spor Etkinliği, çocukların odak noktası oldu. Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Canik Spor Etkinliği, ara tatil dönemine giren öğrencilerin ve velilerin gözde durak noktası oldu.

10:53:09 | 2023-11-17


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi tarafından Piazza AVM’de oluşturulan özel spor alanında, bir çok farklı spor branşıyla buluşan çocuklar, antrenörler eşliğinde spor yapma imkânı buldu. Aileleriyle birlikte Canik Spor Etkinliği’ne koşan çocuklar, tatilin tadını doyasıya çıkardı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede düzenledikleri Canik Spor Etkinliği’yle ara tatil döneminde çocukları sporla buluşturduklarını belirterek, onları spor yapmaya teşvik ettiklerini söyledi.

Çocuklar Akın Etti
Canik Spor Etkinliği’ne çocukların büyük bir ilgiyle katıldıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Spor Etkinliğimizde çocuklarımızı farklı spor branşlarıyla buluşturuyoruz. Etkinliğimizde, çocuklarımızın hem eğlendiği hem de öğrendiği ödüllü yarışmalar düzenliyoruz. Burada en önemli amacımız, çocuklarımızı spor yapmaya teşvik ederek onların ilgi alanlarına göre belirledikleri bir spor branşını mutlaka profesyonel olarak icra etmelerini sağlamak. Sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmek. İlçemizde düzenleyeceğimiz yeni programlarımızla çocuklarımızı sporla bir araya getirmeyi sürdüreceğiz” şeklinde ifade etti.

Piazza AVM etkinlik alanında düzenlenmeye devam eden, çeşitli hediyelerin dağıtıldığı Canik Spor Etkinliği, 19 Kasım 2023 tarihine kadar, 13.00-19.00 saatleri arasında çocukları ağırlamaya devam edecek.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri