Geri

Çarşamba'da TOFAŞ Basketbol kampı heyecanı

TOFAŞ Spor Kulübü’nün 12-13 Ocak tarihleri arasında Samsun-Çarşamba’da düzenlediği TOFAŞ Basketbol Kampı renkli görüntülere sahne oldu. İki gün boyunca Tofaş Altyapı Antrenörlerinden eğitim alan gençler, kamp sonunda Basketbol Süper Ligi maçında A Takım oyuncularıyla bir araya gelme sevinci yaşadı.

11:39:31 | 2024-01-16


Haberi Sesli Dinle

‘GÜZEL BİRLİKTELİĞİN ALTINA İMZA ATTIK’
Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla Türk basketboluna katma değer yaratmaya devam ettiklerinin altını çizen Çarşamba TOFAŞ Basketbol okulu yönetici ve antrenörü Mustafa Berberoğlu, “TOFAŞ Spor Kulübü’nün sporcu ve antrenörleri Samsun-Çarşamba’da gençlerle buluştu. Tofaş Basketbol Okulları Sorumlusu Ferudun Biçermen’in yönetiminde, Türkiye çapında düzenlenen TOFAŞ Basketbol Kampı’nın sıradaki durağı 12-13 Ocak 2024 tarihleri arasında Samsun-Çarşamba TOFAŞ Basketbol Okulu öğrencilerinin yer aldığı 2009-2016 yaş arası doğumlu 50 sporcunun katıldığı kampta gençler, iki gün boyunca TOFAŞ Altyapı Antrenörlerinden uygulamalı eğitim aldı. TOFAŞ Spor Kulübü Altyapı Teknik Koordinatörü ve Bireysel Gelişim Antrenörü Samir Seleskovic ile Altyapı antrenörlerinden Sezgin Yurtsever ve Çarşamba TOFAŞ Basketbol Okulu Antrenörü Muhammed .Furkan Berberoğlu eğitmen olarak yer aldığı çalışmalarda temel basketbol eğitimlerinin yanı sıra top sürme, tek zamanlı stop, çift zamanlı stop, bitirişler ve şut üzerine antrenmanlar gerçekleştirildi.” diye konuştu.

‘ BASKETBOL OKULU OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ’
Ses getiren bir organizasyonun olduğunu vurgulayan Çarşamba TOFAŞ Basketbol okulu yönetici ve antrenörü Mustafa Berberoğlu, “Samsun Çarşambaspor Salonu’nda düzenlenen TOFAŞ Basketbol Kampı’nı başarıyla tamamlayan gençler, kamp çalışmaları sonunda sertifika ile ödüllendirilirken, kampın ardından Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan Reeder Samsunspor - TOFAŞ karşılaşmasını izledi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan maç sonunda A Takım sporcularıyla bir araya gelmenin sevincini yaşayan minikler çok güzel bir maç izleyerek aldıkları eğitimin önemini kavradılar, hafızalarında unutulmayan anıları kaydettiler. Bu 2 günlük kamp süresince bizleri hiç bir an olsun yalız bırakmayan Çarşamba İlçe Spor Müdürümüz Sayın Turgay Ekşi ve ekibine ayrıca Çarşambada her zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın. Avukat Halit Doğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Çarşambada Basketbolun doğru adresi Tofaş Basketbol okulu ve Çarşamba Belediye Spor olarak yeni sporcularımızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Haber: Köksal ÖNER


çarşambatofaşbasketboltofaş basketbolsamsun