Geri

Depremzede çocuklar şenlikte eğlendi

Samsun’da yaşayan depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi. ‘Devlet Millet Ele Ele Mutlu Çocuklar Güvenle Geleceğe’ sloganı ile organize edilen etkinlikle, çocuklar hem spor yarışmalarına katıldı hem de görsel şovlarla eğlendi.

09:39:36 | 2023-03-15


Haberi Sesli Dinle

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Atakum Gençlik Merkezi, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü, TDP Şube Müdürlüğü, Sevdamız Samsun Genel Merkezi, Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, OMÜ Organizasyon Official & Atarobot ve Herkes için Spor Federasyonu birlikteliğinde Samsun’da yaşayan depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi. ‘Devlet Millet Ele Ele Mutlu Çocuklar Güvenle Geleceğe’ sloganı ile organize edilen etkinliğe İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Birbirinden eğlenceli yarışmaların yapıldığı şenlikte çocuklar, halat çekme, çuval yarışı, koca ayak yarışı, futbol, badminton, masa tenisi ve dart yarışmalarında keyifli anlar yaşadı.

ŞOVLARA BÜYÜK İLGİ
Capoeira, Palyaço ve kukla gösterisinin de yer aldığı etkinlikte robot şovu ise çocukların büyük ilgisini çekti. Etkinlik sonunda Sevdamız Samsun Genel Merkezi tarafından çocuklarda oyuncaklar hediye edildi. Çocuklara hediyelerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci ile Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven takdim etti. Aileleri ile birlikte salona gelen çocuklar keyifli zaman geçirerek moral depoladılar.

‘GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİLER’
Güzel bir organizasyon olduğunu söyleyen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde yaralarımızı birlikte saracağız. Çocuklarımızın güzel zaman geçirdiği bir etkinlik oldu. Depremden etkilenerek ilimize yerleşen ailelerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


depremzedekahramanmaraşhatayçocukeğlencesamsunsamsun haberleri