Geri

Gri Koç Canik’te öğrencilerle buluştu

Canik Belediyesi, YKS’ye girecek öğrenciler için seminer programı düzenledi.


11:13:15 | 2023-12-08


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi, 2024 Yükseköğrenim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için ilçede düzenlediği ‘YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu’ adlı seminer programıyla Eğitimci-Yazar Gri Koç Gökhan Müftüoğlu’nu öğrencilerle bir araya getirdi. Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdiği programda, ‘YKS Soru Çözme Teknikleri’, ‘Verimli Ders Çalışma Yöntemleri, ‘TYT, AYT Konu Çalışmaları’ ve ‘Doğru Yardımcı Kaynak Kullanma’ konu başlıklarında bilgiler aktardı.

Gri Koç’tan Etkileyici Seminer
Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, öğrencilerin yoğun bir ilgiyle katıldığı seminer programında, YKS’de başarıya ulaşmaya dair önemli bilgiler paylaşırken, öğrencilerle birlikte atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Öğrencilere kendi yaşamından kesitler aktaran Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, sınav motivasyonu ve odak konularında da anlatımlar gerçekleştirdi. Gri Koç Müftüoğlu, programın ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerigri koçgökhan müftüoğlu