Geri

Oliver Ntcham: Beni en çok taraftarlar heyecanlandırıyor

Yılport Samsunspor'un başarılı oyuncusu Oliver Ntcham, “Beni Samsunspor ile alakalı en çok heyecanlandıran şey taraftarlar!” dedi.


11:11:30 | 2023-12-08


Haberi Sesli Dinle

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Yılport Samsunspor’un sezon başında yıldız transferi olarak İngiltere Championship ekibi Swansea City kadrosuna kattığı Olivier Ntcham kulübün Youtube hesabına özel açıklamalara bulundu.

Sezon başında Yılport Samsunspor’a transfer edilen ve büyük beklentilerle takıma katılmasına rağmen ligin başlarında sakatlığından dolayı beklentilerin uzağında kalan Olivier Ntcham, son haftalarda performansı ile dikkat çekiyor. Yılport Samsunspor’un 10 numaralı formasını sırtına geçiren ve şu ana kadar iki gol atan Ntcham, önemli açıklamalarda bulundu.

''Türkiye'de Büyük Kulüpler Var''
Manchester City altyapısından sonra Celtic, Genoa ve Swansea City gibi takımlarda forma giyen Olivier Ntcham, Yılport Samsunspor’a transferi ile ilgili olarak: ‘’Dürüst olmam gerekirse, Samsunspor’u bilmiyordum. Elbette Süper Lig’de bazı maçları izlerdim. Çünkü Türkiye’de büyük kulüpler var. Teklif gelince gerek kulüp, gerek şehir, gerek taraftar ve imkanlar olsun gerçekten çok şaşırdım. Dürüst olmam gerekirse çok güzel hissettirdi.’’ dedi.

''Açıkcası Bu Kadarını Samsun'dan Beklemiyordum''
Yılport Samsunspor taraftarlarındaki tutkuyu gördüğünü ve Samsun’dan bunu beklemediğini itiraf eden Ntcham: ‘’Menajerim Samsun ile ilgili bana video göndermişti. Atmosfere, şehre, kulübe, hissettirdiklerine çok şaşırmıştım. Her şeyle birlikte tutkuyu gördüm. Açıkcası bu kadarını Samsun’dan beklemiyordum. Beni Samsunspor ile alakalı en çok heyecanlandıran şey taraftarlar’’ ifadelerini kullandı.


samsunsporoliver ntchamsüper ligsamsunspor taraftarı