Geri

İlkadımlılar sinemada buluşuyor

İlkadım Belediyesi’nin Bulvar AVM’de düzenlendiği 4’üncü Açık Hava Film Festivali Aslan Kral filminin gösterimi yapıldı.

13:07:15 | 2023-08-20


Haberi Sesli Dinle

İlk gösterim filmi olan Aslan Kral ile yavru bir aslan olan Simba'nın maceralarını ekranlara taşıyan festivale katılım yoğun oldu. Bulvar AVM açık alanına kurulan dev ekranda 7’den 70’e herkes nostaljik bir İlkadım akşamında bir araya geldi. Ücretsiz olan etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocukların neşesi görülmeye değerdi. İlkadım Belediyesinin sanatsal ve kültürel etkinliklerini çok beğendiklerini ifade eden çocuklar ve aileleri, Başkan Necattin Demirtaş’a etkinlik için teşekkür etti.

Film gösterimine katılarak vatandaşlarla beraber “Aslan Kral” filmini eşi Lütfiye Demirtaş’la birlikte izleyen Başkan Demirtaş, "Etkinliğimiz 5 gün boyunca farklı filmlerle devam edecek.İlçe halkımızın yaz akşamlarını keyifli bir şekilde geçirmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da açık hava sinema etkinliklerimizi başlattık. Bu etkinliklerimize katılımın yoğun olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. İnşallah bu etkinliklerimiz farklı filmlerle sürecek. Yaz sineması haricinde birbirinden güzel etkinliklerle İlkadımlı hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşsinemasamsun