Geri

Salıpazarı'nda gönüllü gençler gönül bağı kuruyor

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlarında kalan üniversiteli gençler ile Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü gönüllü gençleriyle Salıpazarı Anaokulundaki minik kardeşleri ile bir araya gelerek hünerlerini sergilediler.

12:36:38 | 2022-05-15


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü gönüllü gençleri ile Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlarında kalan üniversiteli gençler Gönül Bağı etkinlikleri çerçevesinde Salıpazarı Anaokulu’nda minik kardeşleri işe birlikte boyama ve oyun etkinliklerine katıldılar.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Salıpazarı Anaokulu’nda Gönül bağı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen boyama ve oyun şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Salıpazarı gönüllü gençleri ile Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlarında kalan üniversiteli öğrenciler hem minik kardeşlerine güzel bir gün yaşattı hem de okulun fiziki şartlarını çok daha iyi hale getirdiler. Etkinliğe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş da katılarak hem gençlere hem de çocuklara moral vererek sohbet ettiler.

NURTEN AKKUŞ’TAN TEŞEKKÜR
Salıpazarı Anaokulu Müdiresi Nurten Akkuş, etkinliklerde emeği geçen başta gençler olmak üzere herkese teşekkür ederek bu tür etkinlik ve çalışmaları sürdürmeye çalışacaklarını ifade etti.
Köksal ÖNER


Samsun Gençlik ve Spor İl MüdürlüğüSalıpazarı Gençlik ve Spor İlçe MüdürlüğüSalıpazarı Anaokulu