Geri

Samsun Huzurevi'nde bayram heyecanı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

15:52:53 | 2023-04-23


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinlerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Huzurevinde kalan vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla yakından ilgilendi. Huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, büyükler tarafından okunan şiirleri dinledi.

“Bayramlar, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın pekiştiği müstesna günlerdir”
Huzurevi sakinleriyle bayramlaşan ve kendilerinin taleplerini dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bayramlar, toplumumuzda önemli yere sahip, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın daha da pekiştiği müstesna günlerdir. Bu müstesna günde kıymetli büyüklerimizle bir araya gelerek bayramlaştık, onların hayır dualarını aldık. Bizleri hep birlikte bayrama kavuşturan Cenab-ı Hak’a şükürler olsun. Üzerimize düşen vazifenin bilincinde büyüklerimizle her fırsatta bir araya geliyor, onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Büyüklerimiz tecrübeleriyle hayatımıza önemli katkılar sunar. Özellikle büyüklerimiz ve gençlerimizi programlarımızda buluşturuyor, büyüklerimizle sohbette bulunarak, bilgi ve tecrübelerini dinliyoruz. Yüce Mevla, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Sağlıklı, bereketli ve hayırlı ömürler versin” şeklinde ifade etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşlara çiçek takdim etti.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçı23 nisanramazan bayramısamsunsamsun haberleri