Geri

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. Karadeniz kulübü resmi açıklamayla ayrılığı resmen duyurdu.

09:52:34 | 2023-09-27


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor'da, ligde alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da, yayınladığı bir mesajla kırmızı-beyazlı ekibe veda etti. Hüseyin Eroğlu'ndan Veda Mesajı;
Para pul için karar almadığını belirten Eroğlu, "Sahanın kenarındaki isim değil, arma önemlidir" dedi.

İŞTE EROĞLU'NUN VEDA MESAJI;

SERGEN YALÇIN'LA GÖRÜŞME!
Samsunspor yönetiminin kısa süre önce Sergen Yalçın'la bir görüşme gerçekleştirdiği ve Yalçın'ın senelik 50-60 milyon TL arası rakam talep ettiği ileri sürüldü.. Taraftar arasında görüşmeler sürüyor. Aykut Kocaman'ın da adaylar arasında olduğu belirtiliyor.


samsunsporhüseyin eroğlusüper ligfutbolsamsunspor haberleri