Geri

Samsunspor'da Paco Alcacer iddiası!

Muhammed Gümüşkaya ile anlaşmaya varan getiren Samsunspor, bir dönem Barcelona forması da giyen Paco Alcacer’le de anlaşma sağladı.

12:22:01 | 2023-09-12


Haberi Sesli Dinle

Ajansspor'un haberine göre; Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, transferde gözünü kararttı. Westerlo’dan Muhammed Gümüşkaya transferini bitiren Karadeniz ekibi, Paco Alcacer’le de anlaşma sağladı. Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Sharjah FC forması giyen 30 yaşındaki golcü için küçük bir servet gözden çıkarıldı.

2.5 milyon Euro kazanacak
Gol yollarındaki sorunlarını İspanyol futbolcu ile aşmayı planlayan Samsunspor’un, resmi imzanın atılması halinde Paco Alcacer’e yıllık 2.5 milyon Euro vereceği öğrenildi. Başarılı futbolcu, imza için Türkiye’ye davet edilirken, son görüşmenin ardından resmi sözleşmenin hayata geçmesi bekleniyor.

Başkan açıklamıştı
Karadeniz ekibinin başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada İspanyol golcünün ikna edilmeye çalışıldığını belirtmişti. Başkan Yıldırım, “Paco Alcacer ile 1 aydır görüşüyoruz. Suudi Arabistan tarafı teklifimizi kabul etti ama oyuncu etmedi. Oyuncuyu ikna etmeye çalışıyoruz. Teklifimizi yaptık bekliyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Önemli kulüplerin formasını giydi
Kariyerinde Valencia, Borussia Dortmund ve Barcelona formaları giyen golcü oyuncu Paco Alcacer, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Sharjah FC formasını giydi. Geçen sezon 35 maça çıkan deneyimli futbolcu, 9 gol ve 10 asistlik performans gösterdi. Başarılı futbolcu, bugüne kadar İspanya Milli Takım formasını da 19 kez giyerken, 12 gol kaydetti.


samsunsporsüper ligpaco alcacertransfer