Geri

Samsunsporlu taraftarlardan başkanlara teşekkür

Samsunspor Taraftar Grupları, Mondihome Kayserispor- Samsunspor maçına taraftarın gitmesi için ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti.

14:55:35 | 2023-08-26


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor'da Kayserispor maçı önceki hazırlıklar sürerken, Samsunsporlu taraftarlar da bu önemli deplasmanda takımlarına destek olabilmek için yollara düşüyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kayserispor deplasmanına gitmek isteyen kırmızı-beyazlı taraftarlar için 15 minibüs ile ulaşım desteği verdiklerini açıkladı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise deplasmana gidecek taraftarlar için 4 minibüs desteği verdiklerini açıkladı.

Samsunspor taraftarına deplasman yolunda ulaşım desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür eden Samsunspor Taraftar Grupları, "Şehrinin takımına ve taraftarına sahip çıkan belediye başkanları başımızın tacıdır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye açıklama yaptı.


samsunsporfutbolsüper ligtaraftarkayserikayserisporsamsun